Αρχική Σελίδα Εταιρεία Προϊόντα Δερματολογία για όλους Εξαγωγές Links Επικοινωνία
  Sitemap

Στη CHEIRON PHARMA, επικεντρωνόμαστε στο δέρμα.

Μελετάμε με προσοχή και εντοπίζουμε τις θεραπευτικές ανάγκες των ιατρών.

Με γνώμονα την καινοτομία και οδηγό τη μοναδικότητα εργαζόμαστε αδιάκοπα, με επιμονή και μεθοδικότητα, δημιουργικότητα και φαντασία, με στόχο την ανάπτυξη και προσφορά καινοτομικών, αποτελεσματικών και ασφαλών δερματολογικών προϊόντων.

Κάθε προϊόν της CHEIRON PHARMA, που ενισχύει τη θεραπευτική φαρέτρα του ιατρού, πρέπει να είναι - και είναι - ΜΟΝΑΔΙΚΟ !


  Ευκαιρίες Καριέρας


Η CHEIRON PHARMA είναι μία Ελληνική εταιρεία με αμιγώς Ελληνικό όνομα που ξεχωρίζει παρουσιάζοντας ένα αντισυμβατικό προφίλ:
«Νεωτερισμός και ευελιξία μίας μικρής εταιρείας

με παρουσία στην αγορά μίας μεγάλης εταιρείας»
Το Όραμα και η Αποστολή μας, καθοδηγούν όλους (από τα διευθυντικά στελέχη ως το νεώτερο συνάδελφο) να εργαζόμαστε εντατικά, με πάθος και ενθουσιασμό, να αποδίδουμε περισσότερο και να καινοτομούμε διαρκώς, ανοίγοντας νέους δρόμους και εφαρμόζοντας νέες ιδέες στους τομείς της πρόληψης και της ίασης των δερματικών παθήσεων.

Αυτά είναι μερικά από τα σημεία που διαφοροποιούν τη CHEIRON PHARMA από τις άλλες εταιρείες του δερματολογικού χώρου.

Συνεχώς αναπτυσσόμενη, η CHEIRON PHARMA προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα σύντομης επαγγελματικής εξέλιξης, ενώ συγχρόνως δίνει την ευκαιρία συνεχούς ανάπτυξης των επαγγελματικών ικανοτήτων τους, μέσα σε ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Στη CHEIRON PHARMA αναζητούμε τους νέους συναδέλφους μας ανάμεσα σε υποψηφίους που η διαπαιδαγώγηση, ο χαρακτήρας και ικανότητές τους θα ενδυναμώσουν τις Εταιρικές Αξίες που όλοι ασπαζόμαστε. Αυτές οι Εταιρικές Αξίες καθορίζουν την καθημερινή εργασία όλων των μελών της οικογένειας της CHEIRON PHARMA.

Για την επιλογή των στελεχών μας, σε όλες τις βαθμίδες, αξιολογούμε εκτός από τα τυπικά προσόντα (εκπαίδευση, προηγηθείσα πείρα – εφ’όσον υπάρχει), την προσωπικότητα, τα ηγετικά τους προσόντα και τη θέλησή τους για εξέλιξη. Κυρίως όμως δίδεται έμφαση στη δημιουργική φαντασία και στην ικανότητα λύσης προβλημάτων.

Η διαδικασία επιλογής, μετά την αποστολή βιογραφικού (στο οποίο αναφέρεται ο τομέας που θέλει να εργαστεί ο υποψήφιος), αποτελείται από τέσσερα στάδια:
  1. Αξιολόγηση του βιογραφικού σημειώματος και σύνταξη πρώτης λίστας υποψηφίων.
  2. Κλήση του υποψηφίου για συμπλήρωση ερωτηματολογίου τρόπων επαγγελματικής συμπεριφοράς.
  3. Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι καλούνται σε συνέντευξη με στέλεχος/οι του τμήματος για το οποίο προορίζονται.
  4. Ενημέρωση των υποψηφίων για το αποτέλεσμα.
Εάν θέλετε να «πάρετε την καριέρα στα χέρια σας» με την παροχή δυνατότητας σύντομης επαγγελματικής εξέλιξης και συγχρόνως συνεχούς εκπαίδευσης / επιμόρφωσης,

Αν σας διακρίνει η δημιουργική φαντασία και ασπάζεστε της Εταιρικές Αξίες της CHEIRON PHARMA, ενώ συγχρόνως θέτετε υψηλά πρότυπα αποδοτικότητας,

Εάν τελικά θέλετε να μοιραστείτε το Όραμά μας και να συμβάλλετε στην εκτέλεση της Αποστολής μας,

Τότε σας προσκαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα:

Fax: 210-2025723

info@cheironpharma.gr

CHEIRON PHARMA ΕΠΕ

ΧΑΝΣΕΝ 28-30,

ΑΘΗΝΑ 11144
 
  Δείτε Video Clip
  Κάντε κλικ εδώ
  Νέα - Ανακοινώσεις
Κάντε κλικ εδώ
  Ιατρική Βιβλιοθήκη
Κάντε κλικ εδώ
  Ευκαιρίες Καριέρας
Κάντε κλικ εδώ
     Χάνσεν 28-30 Αθήνα 111 44 - Τηλ.: 210 2110614-616 - Fax: 210 2025723 - info@cheironpharma.gr                                     Design & Development iCOP