Αρχική Σελίδα Εταιρεία Προϊόντα Δερματολογία για όλους Εξαγωγές Links Επικοινωνία
  Sitemap


  Όραμα, Αποστολή


ΟΡΑΜΑ

Βασιζόμενοι στην εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου, στόχος μας είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης, στην Ελλάδα, στους τομείς της πρόληψης και της ίασης των δερματικών παθήσεων. Παράλληλα στοχεύουμε στην ισχυρή παρουσία και καταξίωσή μας στη Διεθνή Σκηνή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κάθε μέρα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Η εμπειρία μας βοηθάει στο να εντοπίζουμε τις θεραπευτικές ανάγκες των ιατρών. Βασιζόμενοι σε διεθνείς κλινικές μελέτες, αφιερώνουμε όλη μας την ενεργητικότητα στο σχεδιασμό, τη δημιουργία και προσφορά καινοτομικών, υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικών και ασφαλών δερματολογικών προϊόντων.

Με σεβασμό προς το έργο του ιατρικού κόσμου, επικοινωνούμε τα προϊόντα μας με ένα μοναδικό και συγχρόνως επιστημονικό τρόπο. Δίνουμε έτσι στην ιατρική κοινότητα τη δυνατότητα για αποτελεσματικότερη θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής.

Συγχρόνως είμαστε στο πλευρό όλων των παροχέων υγείας (φαρμακοποιών, νοσηλευτών, κ.λ.π.) με εμπεριστατωμένη επιστημονική ενημέρωση ώστε να συμβάλλουμε στην άσκηση του έργου τους.

Ταυτόχρονα με την επιστημονική προσέγγιση, η CHEIRON PHARMA προσφέρει μία μοναδική, υψηλής ποιότητος και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Όλα τα μέλη της CHEIRON PHARMA – από τα διευθυντικά στελέχη έως το νεώτερο ιατρικό επισκέπτη – συμβάλλουν στην επίτευξη αυτού του έργου και το αποδεικνύουν με την ποιότητα της εργασίας τους.

  Δείτε Video Clip
  Κάντε κλικ εδώ
  Νέα - Ανακοινώσεις
Κάντε κλικ εδώ
  Ιατρική Βιβλιοθήκη
Κάντε κλικ εδώ
  Ευκαιρίες Καριέρας
Κάντε κλικ εδώ
     Χάνσεν 28-30 Αθήνα 111 44 - Τηλ.: 210 2110614-616 - Fax: 210 2025723 - info@cheironpharma.gr                                     Design & Development iCOP